Te lang alleen?
Tijdens de Paasdagen ben ik de stad uit geweest, dus heb ik mijn rijstbakjes bijna een week alleen gelaten. Bij thuiskomst snelde ik meteen naar de koelkast en wat trof ik aan? Twee ongelukkige, beschimmelde rijstbakjes!
Interessant detail is dat de "lieve" rijst vooral witte schimmel heeft en beduidend minder dan de "slechte" rijst. De laatste heeft gele en groene schimmel waarvan de kleuren doorgedrongen zijn tot de zijkanten en onderkant van het bakje.
Morgen zal ik voor het eerst de bakjes open doen en een aantal duidelijke foto's publiceren.
| Geplaatst op 11-04-2007 | 1 reactie | Klik hier om te reageren op dit artikel |
Reacties
Kan het zijn dat je het proces hebt beinvloed door de rijst in de koelkast te zetten? Volgens de instructie moet de rijst op een lichte plek staan, maar niet in de zon. Dus onder 'natuurlijke' omstandigheden bewaard worden.Groetjes,Agnes
|
|